Friss hírek, bejegyzések

12 jan

Most kaptuk az értesítést, a vendégeink hősei maradtunk

A világ egyik legnagyobb internetes szállásfoglaló rendszere, a booking.com minden évben díjakat oszt a vele szerződést kötött legjobb szállásadók között. Az elismeréseket az adott szállás vendégeinek értékelései, visszajelzései alapján adják ki. Szálláshelyünk 2017-ben is megőrizte korábbi eredményét, a maximáliisan adható 10 pontból 8.9 pontos átlagot kaptunk szállóvendégeinktől, amit ezúton is köszönünk. Az erről szóló oklevelet a most kaptuk meg a booking.com központjától, és az hamarosan kikerülhet majd recepciónk falára is.

2018-ban szeretnénk ezt az értéket is túlszárnyalni. A terveink között szerepel egyrészt a szálláshely fejlesztése, amelynek keretében technikai fejlesztésekkel tennénk még gyorsabbá a be és kijelentkezéseket. Tovább fejlesztenénk a fürdőszobáink komfortosságát: a jelenleginél modernebb zuhanykabinok beépítésével. És nem utolsó sorban emelni szeretnénk a szálláshely környezettudatos működését is, ameelynek egyik záloga lehet a környezetbarát energia használata. Nagy álmunk alégkondícionálás megvalósítása, emely nem valósulhat meg poályázati pénzek bevonása nélkül.

A feladatok adottak, bízunk benne, hogy a tavalyinál még több vendéget fogadhatunk, akik 2017-ban adott értékeléseknél is jobbal jutalmaznak majd minket..

#guestsloveus