Friss hírek, bejegyzések

9 júl

Egyre környezetbarátabbak leszünk!

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy szálláshelyünk egyre környezetbarátabb legyen. Korábban már tudósítottunk róla, hogy arra ösztönözzük szállásunk lakóit, hogy csak akkor igényeljenek törölközőt, ha arra valóban szükségük van. Ha a sajátjukat használják, azzal rengeteg mosást takarítanak meg.

Most a mosó- és tisztítószerek folyamatos cseréje zajlik nálunk. Olyan szereket kezdünk el használni, amelyek nem csak nagy hatóerejű, veszélytelen és környezetbarát, de kifejezetten kellemes és hosszan tartó illatú termékek is, és professzionálisan tisztítják és illatosítják is a megtisztított felületeket.

Mi is tudjuk, hogy csomagban vásárolni mindig olcsóbb. ezentúl az mellett, hogy nagy kiszerelésekben vásárolunk, olyan termékeket részesítünk előnyben, amelyek ökotudatos termékek is. Az általunk választott papírtermékek (szalvéták, papírtörlők és még a wc papír is) műanyagmentes, 100%-ban lebomló és újrahasznosíthatócsomagolásban kerülnek beszerzésre, így az ezek által termelt hulladék 0kg!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .