Ötágyas szoba (zöld)

Foglalásom
Check In
Night
Check Out
Guests

Ötágyas szoba (zöld)

Start From14 000,00 Ft / Room
Max5 vendég
Saját fürdőszobaigen
Közösségi térigen
Wi-fiingyenes
Reggelirendelhető
Törülköző és ágynemű használatingyenes
Parkolási lehetőség az udvarbaningyenes

A természet és a tavasz frissességének harmóniája köszön vissza minden egyes zöld szín láttán. Így történik ez veled a mi zöld szobánkban is. A természet nyugalmát árasztó zöld árnyalatok között felemelő a pihenés egy fárasztó nap után. A szabadságot és az egészséget szimbolizáló zöld falak újító erővel hatnak életedre, sőt ellazít, kisimítja az idegeket is.

A szobához saját fürdőszoba tartozik. Minden vendégünknek biztosítjuk a térítésmentes ágynemű huzat és törölköző használatot. A mosásért külön díjat nem számítunk fel. A szoba ára már tartalmazza az összes adót is, így külön költséggel nem kell számolni. Köszönjük, hogy szálláshelyünket választja, ezzel is támogatva a helyi közösséget, az itt élőket!

A Bordány központjában található szálláshelyünk kiválóan alkalmas osztálykirándulások, ifjúsági képzések, találkozók, konferenciák, edzőtáborok, tréningek lebonyolítására, de kedvező árai miatt a Csongrád megyébe, Szegedre, Mórahalomra utazó baráti társaságok és családok számára is ideális lehet.
A 7 darab, négy-ötágyas, saját fürdőszobával, ágyneművel, törülközővel rendelkező szobákban összesen 32 főt tudunk elszállásolni, részben emeletes ágyon. A lakók részére biztosítani tudunk egy hangulatos közösségi teret, ahol székek, asztalok állnak rendelkezésükre. A vendégek részére minden technikai felszerelés adott: három darab számítógép, internet, wi-fi, projektor, vetítővászon, flipchart tábla, tv, dvd.
Bordány mellett halad el az Alföldi Kéktúra útvonala, az itt túrázók kedvenc helye a szálláshely, ahol a gyalogosan érkezők kerékpárokat is kölcsönözhetnek a környék bebarangolására.