Csóka szoba (103)

Foglalásom
Check In
Night
Check Out
Guests

Csóka szoba (103)

Start From26 000,00 Ft / Room
Max5 vendég
Saját fürdőszobaigen
Közösségi térigen
Wi-fiingyenes
Reggelirendelhető
Törölköző és ágynemű használatingyenes
Parkolási lehetőség az udvarbaningyenes

Szálláshelyünk szobái megújultak. Nem csak a régi falszínek tűntek el, de minden szobát el is nevezünk. Méghozzá olyan települések neveit kaphatják meg, akiknek fiataljaink, helyi közösségeink sokat köszönhetnek. Ezt a szobát a testvértelepülésünkről, a Szerbiában található Csókáról (Чока/Čoka) neveztük el.

A névadó településekről minden bizonnyal jártak nálunk fiatalok, akik vagy ifjúsági csereprogramokon, vagy önkéntes program keretében osztották meg velünk tudásukat, segítették a munkánkat. Lehet talán pont ebben a szobában aludtak. Talán annyira szerencsések voltunk, hogy mi is meglátogathattuk őket, jó megoldásokat, gyakorlatokat látva megismerhettük a munkájukat. Barátságok köttettek, újabb együttműködések születtek. Mi mindezért  nagyon hálásak vagyunk az ottaniaknak.

Szobáinkat az új dizájnnak megfelelően szürkére festettük, ezáltal a szoba csendes, nyugodt színe a végtelenné bővíti a teret, lecsendesítve az érzelmeket, biztosítva a pihenést. A mérhetetlen nyugalom és a végtelen jeges pusztaság és az érintethetetlenség érzése árasztja el a bensődet a szoba falai között.

A szobához saját fürdőszoba tartozik. Minden vendégünknek biztosítjuk a térítésmentes ágynemű huzat és törölköző használatot. A mosásért sem számítunk fel külön díjat. A szoba ára már tartalmazza az összes adót is, így külön költséggel nem kell számolni. Köszönjük, hogy szálláshelyünket választod, ezzel is támogatva a helyi közösséget, az itt élőket!

A Bordány központjában található szálláshelyünk kiválóan alkalmas osztálykirándulások, ifjúsági képzések, találkozók, konferenciák, edzőtáborok, tréningek lebonyolítására, de kedvező árai miatt a Csongrád-Csanád vármegyébe, Szegedre, Mórahalomra utazó baráti társaságok és családok számára is ideális lehet.
A 7 darab, négy-ötágyas, saját fürdőszobával, ágyneművel, törölközővel rendelkező szobákban összesen 32 főt tudunk elszállásolni, részben emeletes ágyon. A lakók részére biztosítani tudunk egy hangulatos közösségi teret is, ahol kisebb programokat tudnak megvalósítani.
Bordány mellett halad el az Alföldi Kéktúra útvonala, az itt túrázók kedvenc helye a szálláshely, ahol a gyalogosan érkezők kerékpárokat is kölcsönözhetnek a környék bebarangolására.