Négyágyas szoba (szürke)

Foglalásom
Check In
Night
Check Out
Guests

Négyágyas szoba (szürke)

Start From12 000,00 Ft / Room
Max4 vendég
Saját fürdőszobaigen
Közösségi térigen
Wi-fiingyenes
Reggelirendelhető
Törülköző és ágynemű használatingyenes
Parkolási lehetőség az udvarbaningyenes

Szürke szobánk csendes, nyugodt színe a végtelenné bővíti a teret, lecsendesítve az érzelmeket, biztosítva a pihenést. A mérhetetlen nyugalom és a végtelen jeges pusztaság és az érintethetetlenség érzése árasztja el a bensődet a szoba falai között. Ha kinézel a dupla mennyezeti ablakon, gyönyörködhetsz a csillagokban, amelyek csak neked ragyognak azon az estén.

A szobához saját fürdőszoba tartozik. Minden vendégünknek biztosítjuk a térítésmentes ágynemű huzat és törölköző használatot. A mosásért külön díjat nem számítunk fel. A szoba ára már tartalmazza az összes adót is, így külön költséggel nem kell számolni. Köszönjük, hogy szálláshelyünket választja, ezzel is támogatva a helyi közösséget, az itt élőket!

A Bordány központjában található szálláshelyünk kiválóan alkalmas osztálykirándulások, ifjúsági képzések, találkozók, konferenciák, edzőtáborok, tréningek lebonyolítására, de kedvező árai miatt a Csongrád megyébe, Szegedre, Mórahalomra utazó baráti társaságok és családok számára is ideális lehet.
A 7 darab, négy-ötágyas, saját fürdőszobával, ágyneművel, törülközővel rendelkező szobákban összesen 32 főt tudunk elszállásolni, részben emeletes ágyon. A lakók részére biztosítani tudunk egy hangulatos közösségi teret, ahol székek, asztalok állnak rendelkezésükre. A vendégek részére minden technikai felszerelés adott: három darab számítógép, internet, wi-fi, projektor, vetítővászon, flipchart tábla, tv, dvd.
Bordány mellett halad el az Alföldi Kéktúra útvonala, az itt túrázók kedvenc helye a szálláshely, ahol a gyalogosan érkezők kerékpárokat is kölcsönözhetnek a környék bebarangolására.