Friss hírek, bejegyzések

26 aug

Hostelünk is csatlakozhatott az exkluzív programhoz

A hazai és külföldi vendégek által is közkedvelt szállásfoglaló portálon a Vadgesztenye Hostel neve mellé egy felfelé mutató hüvelykujj került. Ez az ikon azt jelzi, hogy az ide érkező vendégeknek tetszik az ár-érték arány, a szolgáltatások és a minőség.

A booking.com által létrehozott exkluzív program csak a legjobban teljesítő szállások számára elérhető, akik megfelelnek bizonyos feltételeknek: magas a teljesítmény-pontszámuk, és jó értékeléseket kapnak a vendégektől. A booking által Preferált partner-ekhez szerte a világból érkeznek vendégek. A kiemelés miatt a szállásoldalukat átlagosan 65%-kal többen látogatják meg.

A programnak köszönhetően az Egérház Alapítvány által üzemeltetett Vadgesztenye Ifjúsági Közösségi Szálláshely kitűnhet a többi szállás közül, és ennek eredményeként a remények szerint tovább növekszik majd a foglalásai szám is.

Az internetet böngészve láthatjuk, hogy a booking oldalon a bordányi szálláshely értékelési pontszáma jelenleg 9,0. A szálláshelyen megszállók a személyzet, a szolgáltatások, a tisztaság, a kényelem és az elhelyezkedés, továbbá  az ár-érték arány alapján pontozhatnak 1-10 ig. Ennek az átlaga most a kerek kilences szám.  A Bordába érkező vendégek leginkább a személyzettel, a tisztasággal és az ár-érték aránnyal a legelégedettebbek, mindhárom esetben 9,6 az átlagpontszám.